I need serious help

    Mai Murasaki
    Mai Murasaki

    Posts : 93
    Notes : 159
    Reputation : 0
    Join date : 2010-02-04
    Age : 21
    Location : Amestris? *shot*

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Mai Murasaki
    Blog/Website: www.MaiMurasaki.blogspot.com
    Status: Still WIP

    I need serious help Empty I need serious help

    Post by Mai Murasaki on Wed May 19, 2010 11:43 am

    Well hello there,people!

    I have a HUGE UTAU problem.I have about 15 UTAU voicebanks and only 2-3 of them will work.I don`t know why.I open up a ust. or vsq I render and I all I hear is grumbling.I have no idea why D:.At first I thought it was an alias problem since my computer hates everything with japanese symbols 9yes I have the english patch).I un-aliased EVERY SINGLE VB I use and there is exactly no difference D: I beg you help me!There are so many awsome UTAUloids out there and I want to use them T.T

    Love:Me lol
    smeen
    smeen

    Posts : 3113
    Notes : 7719
    Reputation : 96
    Join date : 2010-03-13
    Age : 27
    Location : Yuugi-Slavia

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Yuugi Hakune/Nubia
    Blog/Website: http://utauonline.com/yuugi/
    Status: Yuugi: Act 2 Released/Nubia: CV/VC Recorded

    I need serious help Empty Re: I need serious help

    Post by smeen on Thu May 20, 2010 2:35 pm

    What are your setting? I've had some kind of problem like this and I had to change my settings.

    If you go to Tools, Options and then the first tab. There you should click the first box in the first section, the third and fifth box in the second section and the last box in the tab.

      Current date/time is Sun Aug 18, 2019 2:14 pm