UTAU stopped working on me

    EiyakeyenKushio
    EiyakeyenKushio

    Posts : 10
    Notes : 42
    Reputation : 0
    Join date : 2010-01-27
    Age : 26
    Location : happyland USA (aka..in my happy world now get your sheed and come!)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project Baraloids- Barane Kuroshiro and Baraloid
    Blog/Website:
    Status: Kushi: YAY BARA IS HERE! Bara: WHY AM I OOOLD

    UTAU stopped working on me Empty UTAU stopped working on me

    Post by EiyakeyenKushio on Wed Jun 16, 2010 1:59 pm

    Ever since I used this one UST and I kept saying something about not being supported and stuff......
    it keeps saying invalid argument each time I put in a new note....IM SO PISSED D:
    avatar
    Guest
    Guest

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Guest on Wed Jun 16, 2010 5:42 pm

    Care to give a screenshot? :O
    EiyakeyenKushio
    EiyakeyenKushio

    Posts : 10
    Notes : 42
    Reputation : 0
    Join date : 2010-01-27
    Age : 26
    Location : happyland USA (aka..in my happy world now get your sheed and come!)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project Baraloids- Barane Kuroshiro and Baraloid
    Blog/Website:
    Status: Kushi: YAY BARA IS HERE! Bara: WHY AM I OOOLD

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by EiyakeyenKushio on Wed Jun 16, 2010 10:33 pm

    UTAU stopped working on me Wtfff11

    here it is...this was the result of using a UST that kept saying file already open
    Then the triagle play wouldnt work...T_T
    avatar
    Guest
    Guest

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Guest on Wed Jun 16, 2010 10:35 pm

    do you have your computer set to the japanese locale?
    I can understand getting that from the error in japanese.
    Aisu
    Aisu

    Posts : 1143
    Notes : 2111
    Reputation : 46
    Join date : 2010-01-09
    Age : 22
    Location : Behind you

    UTAU Information
    UTAUloid or Project:
    Blog/Website:
    Status:

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Aisu on Wed Jun 16, 2010 11:40 pm

    Luna wrote:do you have your computer set to the japanese locale?
    I can understand getting that from the error in japanese.

    But it was mentioned in the pic the long error appear after the other one, while the long one says something like "failed to generate wav file" if I'm not wrong (and I might be, but it still has 'wav file' in it).
    avatar
    Guest
    Guest

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Guest on Thu Jun 17, 2010 12:07 am

    HMM THIS IS CONFUSING DESU.
    Aisu
    Aisu

    Posts : 1143
    Notes : 2111
    Reputation : 46
    Join date : 2010-01-09
    Age : 22
    Location : Behind you

    UTAU Information
    UTAUloid or Project:
    Blog/Website:
    Status:

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Aisu on Thu Jun 17, 2010 12:11 am

    Y yes.
    Meet the next 'bad file name or number'.
    avatar
    Guest
    Guest

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Guest on Thu Jun 17, 2010 12:14 am

    OSHI-
    Darkkira1332
    Darkkira1332

    Posts : 516
    Notes : 1072
    Reputation : 12
    Join date : 2010-05-15
    Age : 25
    Location : In My room, working and tweaking my utaloid

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: CVUV series (2 characters created)
    Blog/Website: I don't have one yet.
    Status: Kira:Ver. 2 (creating act.1 VB), Lyrica( Releasing Act.1 VB)

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Darkkira1332 on Thu Jun 17, 2010 5:34 am

    I haven't encounter an error like this...and to make it worst, I can't understand it =_=
    EiyakeyenKushio
    EiyakeyenKushio

    Posts : 10
    Notes : 42
    Reputation : 0
    Join date : 2010-01-27
    Age : 26
    Location : happyland USA (aka..in my happy world now get your sheed and come!)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project Baraloids- Barane Kuroshiro and Baraloid
    Blog/Website:
    Status: Kushi: YAY BARA IS HERE! Bara: WHY AM I OOOLD

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by EiyakeyenKushio on Thu Jun 17, 2010 7:30 am

    I just restarted my computer and downloaded the newer UTAU...UTAU works fine now....but that part of the UST wont make a wav...
    EiyakeyenKushio
    EiyakeyenKushio

    Posts : 10
    Notes : 42
    Reputation : 0
    Join date : 2010-01-27
    Age : 26
    Location : happyland USA (aka..in my happy world now get your sheed and come!)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project Baraloids- Barane Kuroshiro and Baraloid
    Blog/Website:
    Status: Kushi: YAY BARA IS HERE! Bara: WHY AM I OOOLD

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by EiyakeyenKushio on Thu Jun 17, 2010 7:33 am

    keeps giving me subscript out of range
    LupinAKAFlashTH2
    LupinAKAFlashTH2

    Posts : 1353
    Notes : 3737
    Reputation : 92
    Join date : 2010-01-18
    Age : 24
    Location : TEH PROGRAMMING ROOM D:

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project CX-Loid (Crossloid)
    Blog/Website: www.crossloids.webs.com
    Status: ACT 1 of Kenji Baionoto released at website above, constantly being updated

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by LupinAKAFlashTH2 on Thu Jun 17, 2010 2:18 pm

    Go to the options, make sure something involving "resampler.dll" is checked. MAKE SURE.
    Check to see if something involving "resampler.dll" is also checked in the Project Properties. Because sometimes, that is actually the case.
    Also, please please PLEASE make sure you have the proper tools selected. Go to the options menu, find where there's a prompt for "resampler" and "nameIforgot" (sorry, I don't remember the name lol). There should be a button that sets those values to the default, click it. There should be "resampler.exe" in one, "wavtool.exe" in another. Wink

    Hope I helped!

    Sponsored content

    UTAU stopped working on me Empty Re: UTAU stopped working on me

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Aug 21, 2019 2:50 pm