UTAU Error! Voices are not playing and odd error box!!!!

    Share
    avatar
    fukokun

    Posts : 373
    Notes : 1339
    Reputation : 30
    Join date : 2010-05-13
    Age : 22
    Location : USA

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project ZOMBIE, as well as a couple other solo UTAUloids.
    Blog/Website: None, currently
    Status: Recording Triphones

    UTAU Error! Voices are not playing and odd error box!!!!

    Post by fukokun on Fri Oct 15, 2010 12:07 pm

    Okay, so I was installing UTAU on my friend's computer, when I finally install it. I changed it so it works in English. But now the voices don't play. When I start UTAU up, there's an error box that is this:
    Spoiler:
    Do you know how to solve this? Please help!!!
    avatar
    irei1as

    Posts : 265
    Notes : 1007
    Reputation : 40
    Join date : 2010-05-13

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Valen Sodebades
    Blog/Website: www.youtube.com/user/irei1as
    Status: Almost there... but kinda failed

    Re: UTAU Error! Voices are not playing and odd error box!!!!

    Post by irei1as on Fri Oct 15, 2010 12:44 pm

    Try to delete the setting.ini file and try again.
    Hmm, I hope somebody else knows better.
    avatar
    fukokun

    Posts : 373
    Notes : 1339
    Reputation : 30
    Join date : 2010-05-13
    Age : 22
    Location : USA

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project ZOMBIE, as well as a couple other solo UTAUloids.
    Blog/Website: None, currently
    Status: Recording Triphones

    Re: UTAU Error! Voices are not playing and odd error box!!!!

    Post by fukokun on Fri Oct 15, 2010 12:46 pm

    Ah, sorry, fixed it!! thanks though!!!

    Sponsored content

    Re: UTAU Error! Voices are not playing and odd error box!!!!

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Tue Aug 21, 2018 12:24 pm