.wavs/.frqs not working

    Adrianchu
    Adrianchu

    Posts : 7
    Notes : 42
    Reputation : 0
    Join date : 2010-02-25
    Location : Miami, FL

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: AILoids
    Blog/Website: http://ailoids.blogspot.com/
    Status: Workin' all the time~

    .wavs/.frqs not working Empty .wavs/.frqs not working

    Post by Adrianchu on Thu Mar 25, 2010 9:01 pm

    Hey um.. I'm Adrian and I've been lurking around this forum for a while and it's been pretty helpful and I haven't had to ask much...
    Now... I sort of really need to ask.

    .wavs/.frqs not working Butwhyyyy

    I recorded a bunch of sounds and saved them all as .WAVs, right? And I did what I had always been doing for the first voice I made, just saving them in the corresponding folder and stuff.

    I started setting parameters for the .oto configurations, but when I went to reload the bank, since I recorded a few more sounds, the parameters were all reset and the .frqs I had made were not correctly configured.

    That little lock icon is over the .WAVs when I export something from audacity, but when I actually go to the folder, the folder says that there are NO files in it.

    Oh man, what is this? It's pretty much not letting me do anything with the voice.

    YET, the other voice I'm working on is completely unaffected and NO files have the lock. Huh? o___o;;
    KanashiiNoNeko
    KanashiiNoNeko

    Posts : 633
    Notes : 1646
    Reputation : 36
    Join date : 2010-02-02
    Age : 108
    Location : Under my lil' shell C=

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Ameashi Kurako
    Blog/Website:
    Status: configuring triphones. forever. OTL

    .wavs/.frqs not working Empty Re: .wavs/.frqs not working

    Post by KanashiiNoNeko on Mon Apr 05, 2010 4:11 pm

    Uh...this problem never happened to me but I think you should try right-click the file and click "property"...
    IDK if it'll work but...worth a try C:
    avatar
    Guest
    Guest

    .wavs/.frqs not working Empty Re: .wavs/.frqs not working

    Post by Guest on Mon Apr 05, 2010 5:29 pm

    This happened to me one time.
    Okay, so, if you open audacity and go to that folder, does it say there are files in it?
    If so, you need to open each file into audacity, and re-export all of them as a .wav again.
    Time consuming, but it fixes the problem.
    This happened when I was configuring Bara Midori's ACT1 voicebank, none of her sounds would play in UTAU since her FRQs were generated wrong. Delete all the FRQ's and refeed the sounds into audacity, and re-export. D:
    Thats the only solution I know of.
    If im wrong, don't keel meeehhh.

    Sponsored content

    .wavs/.frqs not working Empty Re: .wavs/.frqs not working

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed Aug 21, 2019 4:11 am