Help again... he sounds like a robotloid !

    Mikaheru-kun
    Mikaheru-kun

    Posts : 247
    Notes : 756
    Reputation : 5
    Join date : 2010-05-31
    Age : 23
    Location : Laval (Québec)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Lavaloids
    Blog/Website: www.yakushimaru.deviantart.com
    Status: Mika-Chan : Complete Marc : Complete ~ Aragumi : Complete ~

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by Mikaheru-kun on Tue Jun 08, 2010 6:33 pm

    vio.
    vio.

    Posts : 918
    Notes : 2459
    Reputation : 46
    Join date : 2010-01-09
    Age : 26
    Location : lolmerica.

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: D:-Loids
    Blog/Website: http://dloids.blogspot.com/
    Status: Recording T&K EN

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by vio. on Tue Jun 08, 2010 7:16 pm

    Its probably Oto.ini configs. Have you configured it?
    LupinAKAFlashTH2
    LupinAKAFlashTH2

    Posts : 1353
    Notes : 3737
    Reputation : 92
    Join date : 2010-01-18
    Age : 24
    Location : TEH PROGRAMMING ROOM D:

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project CX-Loid (Crossloid)
    Blog/Website: www.crossloids.webs.com
    Status: ACT 1 of Kenji Baionoto released at website above, constantly being updated

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by LupinAKAFlashTH2 on Tue Jun 08, 2010 7:38 pm

    I sense an .oto configuration that hasn't been done yet. ._. That's probably the problem.
    Mikaheru-kun
    Mikaheru-kun

    Posts : 247
    Notes : 756
    Reputation : 5
    Join date : 2010-05-31
    Age : 23
    Location : Laval (Québec)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Lavaloids
    Blog/Website: www.yakushimaru.deviantart.com
    Status: Mika-Chan : Complete Marc : Complete ~ Aragumi : Complete ~

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by Mikaheru-kun on Wed Jun 09, 2010 4:11 pm

    I Made the Oto.Ini configurations. He sounds like that...
    vio.
    vio.

    Posts : 918
    Notes : 2459
    Reputation : 46
    Join date : 2010-01-09
    Age : 26
    Location : lolmerica.

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: D:-Loids
    Blog/Website: http://dloids.blogspot.com/
    Status: Recording T&K EN

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by vio. on Wed Jun 09, 2010 4:19 pm

    Screen shot an oto.ini?

    Also, did you just quickly say things into the microphone or stretch them out for about a second and a half?
    Mikaheru-kun
    Mikaheru-kun

    Posts : 247
    Notes : 756
    Reputation : 5
    Join date : 2010-05-31
    Age : 23
    Location : Laval (Québec)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Lavaloids
    Blog/Website: www.yakushimaru.deviantart.com
    Status: Mika-Chan : Complete Marc : Complete ~ Aragumi : Complete ~

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by Mikaheru-kun on Wed Jun 09, 2010 4:50 pm

    I didn't say them quickly. I make them slow but not too slow.
    I don't understand. I'm gonna check again my oto.ini...

    Spoiler:
    Help again... he sounds like a robotloid ! Oy
    LupinAKAFlashTH2
    LupinAKAFlashTH2

    Posts : 1353
    Notes : 3737
    Reputation : 92
    Join date : 2010-01-18
    Age : 24
    Location : TEH PROGRAMMING ROOM D:

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Project CX-Loid (Crossloid)
    Blog/Website: www.crossloids.webs.com
    Status: ACT 1 of Kenji Baionoto released at website above, constantly being updated

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by LupinAKAFlashTH2 on Wed Jun 09, 2010 4:52 pm

    Another possibility is that you are using batch-file based Rendering, which is still a very glitchy way to render. Go into the options and make sure you have something about "resampler.dll" checked. Then, in Project Properties, be sure something similar to that is checked. (All the way at the bottom of the window, next to the OK button, I think) That should work.
    Mikaheru-kun
    Mikaheru-kun

    Posts : 247
    Notes : 756
    Reputation : 5
    Join date : 2010-05-31
    Age : 23
    Location : Laval (Québec)

    UTAU Information
    UTAUloid or Project: Lavaloids
    Blog/Website: www.yakushimaru.deviantart.com
    Status: Mika-Chan : Complete Marc : Complete ~ Aragumi : Complete ~

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by Mikaheru-kun on Wed Jun 09, 2010 4:55 pm

    I'm going to see that. Thanks vio And Lupin Smile

    Sponsored content

    Help again... he sounds like a robotloid ! Empty Re: Help again... he sounds like a robotloid !

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Mon Dec 16, 2019 6:26 am